Предлагаме още за Вас

Ски и сноуборд уроци и оборудване, конна езда, колоездене, риболов, водни спортове, уроци по летене, пешеходни турове, масажи и др.

Ски и сноуборд уроци и оборудване

Нашите партньори ще се погрижат Вие да получите най-доброто и адекватно обучение, от професионални сноуборд и ски инструктори, както и екипировка от висок клас, за постигане на максимални резултати при практикуване на зимните спортове. За целта също така е нужно предварителна оценка на нивото на бъдещия ученик и съответно нужното за него оборудване.

Конна езда

Школата на Буч – Огнян и Васил Стойчеви е известна от 30 години в областта на туризма. Тя съчетава обучението в ездови умения с удоволствието от езда сред природата. Техните коне са специално обучени за работа с деца и начинаещи ездачи. По маршрутите туристите имат възможност да се насладят на красиви природни картини, традиционното българско гостоприемство, съчетано с вкусни, домашно приготвени ястия и напитки. Ще се запознаят с нашето богато историческо минало, с нашите архитектурни и природни резервати, лековити извори, автентичен фолклор и древни обреди.

Колоездене

На ваше разположение комплекса предлага планински велосипеди, с които да разгледате прекрасната природа още по-отблизо. За напреднали байкъри, търсещи екстремното предлагаме връзка с Маунтин Байк Парк – Боровец, където ще можете да се насладите и затвърдите свойте умения.

Риболов

В района има няколко малки язовира, където може да се лови предимно шаран с Ваши пособия, на символична цена.

Водни спортове

Кайтсърфинг, уиндсърфинг, джет и др.

Курсове по летене

Всеки някога е мечтал да полети. Сега можете да сбъднете мечтата си!

Тази програма за обучение на АТО Ратан е насочена към курсисти, които започват обучение от самото начало до получаване на лиценз CPL(A) с квалификационни отметки IR, MEP-L, MEP-L/IR или т.нар. ATPL (Frozen).

Обучението протича на модули и включва наземни подготовки, теоретични и летателни програми.

Всички програми са разработени съгласно изискванията на ЕАSА и PART-FCL.

Пешеходни турове

Организирани пешеходни турове до много дестинации включителни 7-те Рилски езера, връх Мусала, връх Мальовица, Маричини езера, хижа Марица, хижа Заврачица, хижа Мусала и много други. Нашите професионални планински водачи ще се погрижат за Вашата пълноценна почивка или разходка в планината.